Blogs laten schrijven

Blogs laten schrijven

“Hoi Randy, ik wil heel graag actief blijven met blogs, maar ik heb er zelf weinig tijd voor”. 

 

Zakelijk bloggen creëert vertrouwen, straalt autoriteit uit en is een continue boost voor je SEO. Tóch zakt het bij veel ondernemers in drukke tijden steeds verder op de To do list. Is het tijd? Inspiratie? Of is het gewoon niet ‘je ding’? Blogs laten schrijven zorgt voor rust, meer tijd voor je (potentiële) klant en is een slimme extra leadgenerator

5x Waarom regelmatig blogs laten schrijven een must is

1. Vertrouwen: je laat je bezoekers zien dat je website actueel is
2. Autoriteit: je bent op de hoogte van de relevante ontwikkelingen en laat nog meer kennis en expertise zien
3. Online vindbaarheid: je houdt Google wakker én bouwt interne links op
4. Leadgeneratie: je creëert extra ingangen voor verkeer uit Google. 
5. Social media input: je hebt sterke (naar je website leidende!) content voor op social media

 

En nee, het is helemaal niet gek dat je daar geen tijd, inspiratie of schrijfskills voor hebt. Blogs laten schrijven zorgt ervoor dat jij deze 5 voordelen meepikt en ondertussen zelf bezig kunt blijven met waarom je bent gaan ondernemen. Ideaal, toch?

Zakelijk bloggen in de B2B of B2C branche

B2B of B2C: zolang je doelgroep online is, is het interessant om zakelijk te bloggen. In de B2B branche zoekt je doelgroep online naar kennis in de vorm van blogs, webinars of whitepapers. B2C kun je denken aan pijnpunten, de oriëntatiefase of relevante vragen. Blogs laten schrijven zorgt ervoor dat je deze zoekvragen kunt beantwoorden en de rode loper uit kunt leggen naar de volgende stap in je marketingfunnel.

Blogs laten schrijven door Write & Seek

Blogs laten schrijven is zo veel meer dan een vrolijke nieuwsupdate over de kerstborrel van 2019. Slim zakelijk bloggen is onderdeel van je online marketingstrategie. Ik duik in je verdienmodel, mindmap er ongeremd op los, zoek er relevante SEO zoektermen bij en schrijf op basis van een strakke planning de regelmatige blogs waar jij niet aan toekomt. 

 

Oh ja! Ook adviseer ik je in hoe je je blogs SEO-proof publiceert en ik lever een pakkende tekst aan voor op social media. Ga jij ondertussen aan de slag met die betalende klanten?

Ook blogs laten schrijven? Kies jouw pakket!

Per blog of maandelijks

€225,- excl. btw

2 blogs per maand

€400,- excl. btw

4 blogs per maand

€700,- excl. btw

Meer info of direct aan de slag?

Welk prijskaartje hangt er aan jouw tijd? Door blogs te laten schrijven zorg je ervoor dat je je meer kunt focussen op leads, klanten én geef je je online vindbaarheid continu een boost. 

 

Laat even een berichtje achter, dan neem ik contact met je op voor jouw blog plan!