Portfolio

Een nieuwe website, optimalisaties op een bestaande websites of regelmatige blogs. Voor onder andere deze ondernemers klom ik al eerder in de pen.

City apartments | webteksten

City Apartments Gorinchem

Samen met haar partner nam Rose het stokje van haar familie over en borduurde voort op een charmant boutique hotel. Daar hoort tegenwoordig ook een website bij! Door de samenwerking met Evalution, hebben we een mooie nieuwe website met persoonlijke – tweetalige – webteksten kunnen neerzetten.

Een greep uit de teksten

Een authentieke sfeer, voelbare historie en een luxe, statige uitstraling. Dat is nog maar de basis van ons boutique hotel in Gorinchem! City Apartments Gorinchem is gevestigd in een rustige buurt van de binnenstad, enkele minuten lopen van het gezellige centrum. Dé vestingstad van Nederland ontdekken vanuit één van onze drie sfeervolle appartementen? De deur staat open en de koffie? Die zetten we vers!

Toen de familie Lamsma-Dorre ruim 20 jaar geleden de deuren van dit herenhuis uit 1885 opende, ontstond niet alleen City Apartments Gorinchem, maar ook een mooi familieverhaal. De huidige eigenaren – Ramon Putters en Rosie Diezi – namen het stokje over en borduurde voort op de met liefde ingerichte, luxueuze appartementen.

 

Het resultaat? Een unieke combinatie van je thuis voelen en er tussen uit zijn op één plek.

Van check-in tot full experience. Ons boutique hotel in Gorinchem biedt een complete ervaring.
Vanaf de reservering van een overnachting voor korte of langere tijd in één van onze volledig ingerichte appartementen denken we mee in een complete ervaring. Een high-tea bij aankomst, privé-kok ‘aan huis’, historische stadswandeling of zin om een potje te golfen of tennissen in de regio? Wij maken de ervaring in én buiten ons boutique hotel helemaal voor je af.

De website van City Apartments Gorinchem is een mooi voorbeeld van een project waar geen vraag of deadline te gek was. De teksten zijn opgeleverd in januari 2021. 

Susanne Deijs

Susanne Deijs is Virtual Professional en ontzettend actief op LinkedIn, waar zij regelmatig pakkende en ‘lekker recht door zee’ blogs deelt. Haar vraag? Zoek qua tone of voice het randje maar op! Samen sparren we over actuele onderwerpen, waarna ik twee blogs per maand voor haar schrijf. To be continued, want ook haar ijzersterke website komt in een nieuw jasje!

Blogteksten | website

Een greep uit de teksten

Gestructureerde agenda’s, strakke to do lists en een berg aan notities. Ik ben gek op alles wat te maken heeft met efficiënter werken. Of dat altijd lukt? Nee. Of dat perfect gaat in een landelijke lockdown? Nee. Of ik mijn mini-huisgenoten dan soms het liefst achter het behang plak? Ja. Maar hé, laten we ‘m omdenken. Ik had motivatie om me eens te verdiepen in een nieuwe, virtuele partner voor een nóg efficiëntere werkdag. Notion, this is everybody. Everybody, meet Notion!

Netwerken. Het aanknopen en onderhouden van contacten die nuttig kunnen zijn voor je carrière. Thanks Van Dale, daar gaan we mee aan de slag! Een netwerk opbouwen doe je dus ideaal op netwerkbijeenkomsten en business clubs, maar ook gewoon in de kroeg of.. Oké, fuck. Hoe bouw je in C-tijd in godsnaam een interessante club contacten op? Met deze 3 top tips voor online netwerken!

Toen iemand me een jaar of 15 geleden vroeg of ik Hyves had, vroeg ik me af of je daarop getest moest worden. Totaal nog geen idee van dit social media platform, inclusief dansende banaantjes. Hetzelfde had ik laatst nog met Clubhouse, dat klonk als een ouderwets gezellig avondje. Toch lijken we niet meer om deze nieuwste social media app heen te kunnen en blijkt het ons nieuwerwetse gezellige avondje te worden. Dus, Clubhouse: hét nieuwe kennis- en netwerkplatform voor ondernemers of een tijdelijke vervanger voor de kroeg?

Sinds januari 2021 blog ik twee keer per maand voor Susanne. De teksten voor haar nieuwe website zijn aangeleverd in maart 2021. Wat is het leuk om samen te werken met nog zo’n enthousiaste topondernemer!

Brievenbustaartjes.nl

Rosaleen trok aan mijn mouw met een ontzettend leuk (en lekker) nieuw idee: verse taartjes voor door de brievenbus. Na een persoonlijke kennismakingssessie en zoekwoordenonderzoek heb ik haar nieuwe Wix website voorzien van persoonlijke webteksten en SEO landingspagina’s waarin haar verhaal goed naar voren komt.

Een greep uit de teksten

Wanneer we de bestelling ontvangen, trek ik mijn keukenschort van de kapstok en duik ik de keuken in. Zodra het gebak volledig is afgekoeld, pak ik het feestelijk in en gaat het op de post naar de geluksvogel die jij hebt uitgekozen. Voilà! Een klein chique feestje, gewoon door de brievenbus.

Een verjaardag, bedankje, steuntje in de rug of gewoon een kleinigheidje omdat je elkaar een tijdje niet hebt gezien. Wat stuur je iemand op als je meer wil dan gewoon een kaartje, maar eens wat anders dan een bos bloemen? Juist ja! Verse, pure en met liefde gebakken brievenbustaartjes! Een uniek brievenbus cadeau dat gegarandeerd zorgt voor een klein feestje op de deurmat.

Wist je dat veel bedrijven hun medewerkers een hart onder de riem steken nu het advies is om zo veel mogelijk vanuit huis te werken? Geen gek idee! Verrassende Zoom-meeting, borrel op afstand of een alternatief voor het praatje bij de koffiemachine? Wij hebben al veel bedrijven mogen voorzien van verse brievenbustaartjes als thuiswerk cadeau.

De teksten voor brievenbustaartjes.nl zijn in het najaar van 2020 opgeleverd. En ja, de taartjes zijn écht heerlijk!