SEO teksten en webteksten

SEO teksten en webteksten waar je Google én je doelgroep compleet mee inpakt. En dat op jouw persoonlijke manier.

Je website 'vullen' brengt meer met zich mee dan je dacht...

Passie gevonden; check. De ballen gehad om je in te schrijven bij de KvK; check. Van een idee een bedrijf maken; check. Mensen helpen, coachen of ontlasten met jouw ervaring, kennis en creativiteit; chéck! Jij bent een baas. Toch is er meer nodig om daarmee ook echt geld in het laatje te brengen. Die link in je bio, de salespagina achter een campagne, de zoekresultaten in Google, you name it: iedere vorm van online zichtbaarheid leidt naar je website. Het ‘vullen’ van deze basis brengt alleen meer met zich mee dan je dacht.

Loop jij hier tegenaan?

Hé, stel je eens voor! Dit zou toch ideaal zijn?

Een website waar ieder woord en iedere zin aansluit op jou als dienstverlenende ondernemer; op jouw personal brand. SEO teksten en salespagina’s waar jouw ideale klant op ‘aan’ gaat. Teksten die ervoor zorgen dat je klant zélf contact met je opneemt. Geen rol spelen, geen functie bekleden, maar jezelf verkopen. 

Jouw klant zit niet startklaar om geld uit te geven. Hij of zij is zoekende, moet overtuigd worden, is niet bewust van problemen en staat al helemaal niet stil bij wat het brengt als hij of zij jou inschakelt. Stel je eens voor dat ze dat na het lezen van jouw website wél weten. Jouw potentiële klant herkent zichzelf in jouw teksten, is met zijn/haar neus op de feiten gedrukt, heeft vertrouwen en voelt bovenal een goede klik met jou als persoon. Jij verkoopt vanuit persoonlijkheid, vanuit wie jij zélf bent.

“A big reason so many businesses compete on price is because they can’t prove what value they offer, so they’re stuck with the one selling point that’s a breeze to communicate: cheapness.”

- Mish Slade

Moeten het nu ook SEO teksten zijn?

Ja. Door je webteksten te optimaliseren voor een bepaalde zoekterm, zorg je ervoor dat je beter vindbaar bent in Google. Wist je namelijk dat 95% van de mensen in Nederland hun zoektocht naar een oplossing, dienst of bedrijf  tegenwoordig in Google begint? Met ijzersterke, converterende SEO teksten gaan we voor meer bezoekers op je website én zorgen we ervoor dat jouw potentiële klant overgaat tot actie. Traffic en conversie.

SEO teksten en webteksten die verkopen vanuit persoonlijkheid

Kennismaken
Laten we eens kennismaken! Ik ben benieuwd naar jouw verhaal, je bedrijf en waar je tegenaan loopt. Heb je je business al scherp of kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Hierna laat ik je weten wat ik voor je kan betekenen.

 

Vragenlijst en intake
Om jou, je bedrijf en doelgroep goed te leren kennen, starten we met een vragenlijst. Moeten we de antwoorden alleen even doornemen of kun je meer coaching gebruiken? Aan de hand daarvan plannen we een basis intake of sparringsessie.

Company research 
Op basis van die sessie doe ik verder onderzoek naar jouw bedrijf. Ik duik in je huidige webteksten en uitstraling op (eventuele) socials, doe een Google zoekwoorden onderzoek en kijk goed naar je doelgroep. Een goed begin is het halve werk…

Schrijven!
… Maar een goed begin is pas de helft. Laten we unieke teksten creëren die écht uitstralen wie jij als ondernemer bent. Zo zorgen we er samen voor dat je meer verkoopt vanuit jouw persoonlijkheid. Je hebt een prachtbedrijf!

Klaar om écht trots te zijn op wat je online uitstraalt?

Hieronder vind je mijn prijzen per pagina of de meestgekozen package deals. Benieuwd wat ik jouw bedrijf aanraad? Stuur me een berichtje, dan bellen we gewoon even.

Copywriting per pagina

€300,- excl. btw

Package deal | 4 pagina's

€1000,- excl. btw

Package deal | 8 pagina's

€1800,- excl. btw

Strategiesessie

€995,- excl. btw

Mis jij een duidelijke rode draad in jouw verhaal? Blijf je vooral informatie zenden, maar komt er niets echt aan? In 2 uur zorgen we voor een steengoede boodschap en zo een ijzersterke positie in de markt. Dé basis voor al je verdere acties. 

Huisstijl en website

Maatwerk

Begin je helemaal vanaf ‘0’ en heb je ook nog een logo, huisstijl en/of website nodig? In samenwerking met andere toffe ondernemers kijk ik graag wat ik voor je kan betekenen. 

Deze teksten kreeg ik terug van andere ondernemers

Ik ben Randy, trouwens!

Als online marketeer koos ik eíndelijk voor waar ik echt gelukkig van werd: schrijven. Binnen no time sloeg ik mezelf voor m’n kop. Ik was niet de enige, dus hoe stak ik er nog bovenuit? ‘Gewoon’, door me niet te verschuilen achter mijn rol als copywriter, maar door Randy te zijn. Een Bliek (Gorinchemse). Een zwak voor alles waar je spijkerbroeken strakker van gaan zitten. Gelukkig samenwonend met Wessel, die net als ik zijn popcorn zoet eet. Apetrots op ons huis, dat een mix is van vtwonen en het huishouden van Jan Steen. 

Deze vragen kreeg ik eerder over SEO teksten en webteksten

Ja, zeker! Blogs zijn een perfecte manier om je online vindbaarheid in Google te boosten, meer ingangen naar je website te creëren, je expert status te claimen én natuurlijk je personal brand meer lading te geven. Ook blogs laten schrijven? Trek me even aan mijn mouw!

Oh yes! Bij salespagina’s richten we ons volledig op het verkopen van jouw aanbod, aanbod X. Een salespagina is dan ook veel meer dan ‘Hé, zoek je dit? Hier heb je mijn aanbod en rekeningnummer.’ Ik duik in je doelgroep, zijn of haar huidige situatie, problemen en het échte verlangen. Je kunt er niet vanuit gaan dat je klant startklaar zit om geld uit te geven.

Absoluut! Na 4 jaar in de online marketing kennen Google en ik elkaar wel een beetje. Doodzonde als je website je klant volledig inpakt, maar onvindbaar is in Google. Andersom net zo zonde als je lekker vindbaar bent in Google, maar je echte websitebezoeker er niet warm van wordt.

Goede vraag! Voor ik begin met schrijven, leer ik je graag goed kennen. Daarom plannen we áltijd een persoonlijke intake uitgebreide sparringsessie. Ik ben niet alleen benieuwd naar je bedrijf en aanbod, maar ook naar jou als ondernemer.
Altijd. Binnen mijn prijzen en pakketten werk ik standaard met twee correctierondes. Het zijn jouw teksten, dus vind ik het heel erg belangrijk dat jij jezelf erin herkent en je goed voelt bij wat er staat. Daarnaast is het vinden van de juiste tone of voice soms een proces, dus geef ik je na oplevering van de teksten alle ruimte om erop te schieten.
Google gaat ontzettend lekker op extra content, maar je echte websitebezoeker kan er soms van in de war raken. Een SEO landingspagina is een tekstpagina/salespagina die SEO proof is voor een relevante zoekterm en vanuit Google is te bereiken, maar niet per se zichtbaar in je menu terugkomt.